Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Een Sessie

Een sessie begint met een zelfonderzoek. Dit is een verdiepend vraaggesprek waarbij je op reis gaat naar jouw eigen gevoelswereld met de vraag: Hoe voelt je lijf? Tijdens dit gesprek komen we uit bij een gevoel van dat wat er dan speelt en zich het meeste aandient. Soms blijft het bij alleen zelfonderzoek of gaan of verder met systemisch werk maar meestal gaan we verder met het onderzoek op de massagetafel. Gericht op wat voor jouw lichaam op dat moment belangrijk is, beweeg ik je lichaam, raak ik het aan. Ik nodig het op een speelse, soms zachte, soms stevige manier uit om in contact te komen. Het lichaam maakt duidelijk wat het nodig heeft. Dit kan in jou leiden tot emoties, tot het erkennen/inzien van gevoelens, ervaringen, overtuigingen en patronen. Aan het einde van een sessie ga je nog even navoelen hoe het Nu is. Ben je nieuwsgierig hierna hoe dat na afloop kan voelen? Lees dan onder het blok "Ervaringen" wat het andere clienten gebracht heeft.

De ervaring leert dat je na meerdere sessies geleidelijk meer kunt gaan voelen. Je ontspant vaak sneller en je laat na enkele sessies meer toe wat er in je leeft, naast het feit dat een lichaam ook tijd nodig heeft om de aanraking te verwerken en te ervaren wat er nu echt gevoeld wordt. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een sessie af te spreken om te kijken of Rebalancing iets voor jou is.

Tijdens de behandeling op de massagetafel is het gebruikelijk om in ondergoed te liggen. Indien dit om welke reden dan ook lastig voor je is, kun je kleding uittrekken tot waar je je nog comfortabel bij voelt. Voel je welkom om dit in vertrouwen aan te geven.

logo

Wat kost een sessie? Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten bedragen hiervoor € 90.00 de betaling kan contant of per bank. Echter indien je aanvullend verzekerd bent wordt de sessie in zijn geheel of deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars, daar Rebalancing LeefRuimte aangesloten is bij de Vereniging van Natuurgeneeskundige Therapeuten.

Belangrijk!

Mocht je een afspraak voor een sessie hebben gemaakt maar om welke reden of omstandigheid dan ook niet kunnen, dan graag uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak dit mij telefonisch laten weten. Bij geen bericht van afmelding ben ik genoodzaakt om de sessiekosten alsnog in rekening te brengen.

anenemiek

Praktijkadres

Molenweg 5A

6067 EL Linne

tel 06-10485545

disclamer

Rebalancing®praktijk LeefRuimte

© 2015 jouw website algemene voorwaarden links