Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Een Watersessie

Een Rebalancingsessie in water komt qua aanpak overeen met een sessie op de massagetafel. Een watersessie start met een gesprek vooraf, het zelfonderzoek, waarna dat wat zich aandient vervolgens meegenomen wordt tijdens het proces in het water.

Doordat het menselijke lichaam voor meer dan de helft uit water bestaat (ongeveer 70%), zijn de aanrakingen en technieken die tijdens een sessie in water toegepast worden nog veel intenser en doordringender. Er wordt dan ook met grote zorgvuldigheid en in onderlinge afstemming gehandeld. Daarnaast heb je te allen tijde zelf de ruimte om aan te geven wanneer iets als teveel wordt ervaren tijdens een sessie en kunnen we hier aandacht aan besteden.

Toch is de uitnodiging vooral gebaseerd op wat ervaar je in je lichaam en mag dit er zijn? Door hier in water bij stil te mogen staan kun je je bewust worden van gevoelens en kan er helderheid ontstaan op zaken die momenteel spelen en die je bewust of onbewust belasten. De sessie heeft dan ook geen vaste structuur, want dat wat zich aandient is voor eenieder anders dus ook het verloop.

Een watersessie eindigt altijd met een korte evaluatie van hoe het voelt na de sessie en daarnaast is er ook de ruimte om ervaringen te delen indien hier behoefte aan is. Vaak kan dit nog net iets meer helderheid brengen op dat wat de ervaring is van tijdens de sessie.

Natuurlijk kan je ook een watersessie als cadeau aan jezelf geven of aan iemand anders zonder dat er "onderzoek" hoeft te zijn. Het is al een bijzondere ervaring op zich. Genieten, loslaten, ontspannen, vrijheid in water ervaren en nog veel meer.

Praktische Zaken

Een watersessie duurt een uur en de kosten hiervoor zijn €75,-- inclusief btw. De sessies worden, indien je aanvullend verzekerd bent, door de meeste zorgverzekeraars in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed.

Heb je interesse in een Watersessie neem dan persoonlijk contact met mij op via email of telefonisch. De sessies vinden in een gemoedelijke sfeer plaats in een heerlijk warm waterbad in de regio.

anenemiek

Praktijkadres

Molenweg 5A

6067 EL Linne

tel 06-10485545

disclamer

Rebalancing®praktijk LeefRuimte

© 2015 jouw website algemene voorwaarden links