Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Welkom op de site van Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Ervaringen van clienten.

Na een mooie inleiding, werd ik uitgenodigd om het water in te gaan. De temperatuur en de entourage deden me direct goed. Annemiek zorgt voor een optimale sfeer van rust d.m.v. gedimd licht en rustgevende muziek op de achtergrond. Na een korte uitleg werd ik uitgenodigd om m.b.v floats (drijfmiddelen)te gaan drijven in het warme water. U mag gerust weten ik heb een trauma, ben erg bang in water, maar Annemiek zorgt goed voor je. Door wederzijds vertrouwen kon ik heerlijk loslaten. Mijn gedachten /angst verdwenen door het water en gedragen door Annemiek.

Tijdens de sessie voelt Annemiek goed aan waar het lichaam "vast zit" en door de zachte aanrakingen en bewegingen bemerkte ik dat ik steeds makkelijker en losser werd. Ik heb een ongeluk gehad waardoor ik enorme zenuwpijnen ervaar, deze werden draaglijker. Ook getroffen door de ziekte MS voelt voor mij iedere dag aan alsof ik een rugzak van vele kilo's meedraag. Ik heb moeite met gewoon bewegen.

Door de ervaring van in het water door "gedragen te worden" voel ik me vrij. Aan het einde van de sessie word je langzaam weer op eigen benen gezet, letterlijk en figuurlijk. Ik moet bekennen, het was zo bevrijdend dat ik nog daar nog best langer had willen drijven, bijna gewichtsloos.

Ik was erg onder de indruk. Het water wat jaren mijn vijand is geweest gaf mij nu rust, droeg mij. Annemiek sloot de sessie in alle rust af. Zij observeert tijdens de sessie goed wat lichaam en geest aangeven en speelt hier op in.

Het grootste cadeau kwam daarna, mijn lijf was losser, minder verkrampt en de pijn stukken minder. Mijn hoofd was tot rust gekomen.

Hierbij wil ik Annemiek enorm bedanken voor deze ervaring en ook de rustige, veilige omgeving gaf alle gelegenheid dit te bewerkstelligen.

Claudia

anenemiek

Praktijkadres

Molenweg 5A

6067 EL Linne

tel 06-10485545

disclamer

Rebalancing®praktijk LeefRuimte

© 2015 jouw website algemene voorwaarden links