Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Masseren kun je Leren

Er bestaat bij Rebalancing©praktijk LeefRuimte de mogelijkheid om een workshop Masseren kun je Leren te volgen.

In deze workshop leer je op een eenvoudige manier, met steeds terugkerende handelingen een heerlijke ontspanningsmassage te geven. Masseren betekent eigenlijk "onderzoekend aanraken". Het effect van een massage is dat het lichaam hierdoor tot rust komt en ontspant en bovendien bevordert de aanraking ook de geestelijke rust. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt door de aanraking gestimuleerd.

Je leert tijdens deze workshop, die uit 12 lessen van 3 uur bestaat, dan ook verschillende massagehandgrepen. Door deze vervolgens veel te oefenen worden ze vanzelf natuurlijker en kun je ze ook eigen maken. Maar naast de technieken is er ook aandacht voor de kwaliteit van de aandacht in de aanraking, je houding tijdens het masseren en is er ruimte om ook het ontvangen van de aanraking te ervaren. Je wordt je ook meer bewust van je eigen lichaam, je gevoelens, je gedachten en vooral van de spanningen in je lijf.

En het feit dat een ontspannen lichaam ook ontspanning geeft in je gedachten is dan toch helemaal iets wat je niet zou willen missen! Dus heb je interesse in de workshop Masseren kun je Leren neem dan gerust contact met mij op.

Wat kost een workshop Masseren kun je Leren? Voor een workshop van 12 lessen, per les 3 uur, zijn de kosten €325,00 inclusief een werkboek en een flesje massageolie.

Wanneer is er een workshop Masseren kun je Leren? Momenteel zijn er nog geen data voor deze workshop ingepland.

Praktijkadres

Molenweg 5A

6067 EL Linne

tel 06-10485545

disclamer

Rebalancing®praktijk LeefRuimte

© 2015 jouw website algemene voorwaarden links