Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Voor wie?

Rebalancing lichaamswerk is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en die bereid zijn te luisteren naar wat het lichaam te zeggen heeft.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je naar een Rebalancer gaat.

Tegenwoordig is het een gegeven dat meer dan 80% van de fysieke klachten hun oorzaak vinden in stress. Hoe vaak komt het niet voor dat als je een situatie tegenkomt die lastig is om mee te zijn je lijf hierop reageert, het spant zich aan en je ervaart fysieke klachten met een onduidelijke oorzaak. Rebalancing kan inzicht geven in, en helpen bij, spanningen, stress, slaapproblemen, teveel in je hoofd zitten, nek-, schouder-, rugklachten, relatieproblemen, burn-out, depressieve gevoelens, woede, overmatige moeheid, enzovoort.

Ook voor mensen die belast zijn met een chronische ziekte zoals b.v. Reuma, MS of Fibromyalgie kan Rebalancing verlichting bieden door op onderzoek te gaan hoe je met je ziekte omgaat en leert ze te omarmen en te kijken naar je mogelijkheden. Watersessies (zie keuzemenu) kunnen hier een ondersteunende, en meer ontspannen aanpak in bieden.

Het kan ook zijn dat je in een moeilijke fase van je leven zit, op een kruispunt staat, of je leven wordt voortdurend beheerst door angsten. Dan kun je met Rebalancing hier meer inzicht en helderheid in verkrijgen waardoor er ruimte ontstaat voor vreugde en ontspanning in je leven en je weer kan ervaren en voelen wat de juiste weg is voor jou is.

Daarnaast is het natuurlijk ook interessant om te ervaren wat Rebalancing je te bieden heeft als het juist goed met je gaat of als je op zoek bent naar meer zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling.

In ieder mens is de kracht en het bewustzijn om te helen en groeien!

anenemiek

Praktijkadres

Molenweg 5A

6067 EL Linne

tel 06-10485545

disclamer

Rebalancing®praktijk LeefRuimte

© 2015 jouw website algemene voorwaarden links