Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Voor wie?

Een Rebalancingsessie kan op een massagetafel plaatsvinden maar ook in water. Door dat je lichaam in water meer ruimte en lichtheid kan ervaren biedt dit meer ontspanning voor mensen voortdurend pijn of ongemak ervaren.

Een watersessie is met name voor mensen die belast zijn met fysieke problemen zoals:

Reuma

Fibromyalgie

Spasticiteit

Artrose

Osteoporose

een ervaring waar men ook meer in kan ontspannen en zo meer zichzelf kan voelen, minder belast door het altijd aanwezige gevoel van het lichamelijke ongemak.

Naast het feit dat het heel ontspannend werkt bij mensen met fysieke problemen biedt een watersessie ook een heel bijzondere ervaring van rust en ruimte voor mensen die belast zijn met chronische stress of in de fase van herstel na een CVA zitten. Het craniale systeem (schedel-wervelkolom) dat van invloedt is op het centrale zenuwstelsel kan ook in water worden aangeraakt. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd de balans te herstellen wat een positieve bijdrage levert aan het herstelproces.

Ook bij traumaverwerking, angsten of vormen van autisme kan een watersessie bevrijdend werken.

Daarnaast is het ook voor zwangeren en voor eenieder die de ervaring wil aangaan om gedragen te worden in water een heel bijzondere ervaring.

Geef je zelf eens de ruimte om te mogen ontspannen en loslaten van alles wat er is op dat moment. Laat je dragen in water!

Kom, ervaar en geniet!

anenemiek

Praktijkadres

Molenweg 5A

6067 EL Linne

tel 06-10485545

disclamer

Rebalancing®praktijk LeefRuimte

© 2015 jouw website algemene voorwaarden links