Rebalancing®praktijk LeefRuimte

Welkom op de site van Rebalancing®praktijk LeefRuimte

De Re- Set Techniek een Buddha Belly Sessie

Een nieuwe methode om weer terug in je basis te komen, om je weer een te voelen met je lichaam.

Als stress zich opbouwt in onze buik, verliezen wij onze innerlijke vrede en gronding van de basis in ons zijn. Wij kunnen ons dan moe, gestrest of mentaal overwerkt en niet thuis in je eigen lijf voelen.

Met een Re- Set sessie wordt de natuurlijke harmonie in het gehele lijf teruggebracht, met nadruk op het basisgebied, de buik, de Buddha Belly.

Voor vrouwen die net bevallen zijn is dit een welkome behandeling, want tijdens het proces van zwangerschap en bevalling ondergaat het lichaam vele veranderingen. Het herstel van deze veranderingen kan een natuurlijk verloop hebben maar vaak blijven er resten van stress en spanning achter in het buikgebied. En zeker na zware bevallingen.

Daarnaast is het ook zeer geschikt voor mensen die fysiek of mentaal een traumatische gebeurtenis hebben ondergaan b.v. na een operatie of intensieve medische behandelingen. De ervaring leert dat men na een dergelijke fase ook een lichaam ervaart dat niet geheel in harmonie is met zichzelf. De natuurlijke stromingen van energieen zijn verstoord.

>

De Re- Set Techniek is een eenvoudige, direct toepasbare weg om de energiepatronen in het centrale deel van het lichaam, de onderbuik, de Buddha Belly of het basisgebied terug te brengen in hun natuurlijke flow.

Door de liefdevolle aanraking laat het lichaam spanning en stress op een zachte manier los op een tempo wat het lichaam aan kan. Na 1 tot 3 behandelingen brengt het een nieuwe glimlach op je gezicht en een wonderlijk gevoel van: Ik ben er weer! Ik voel me weer mezelf!

De kosten per behandeling van 90 minuten zijn € 90,-

En worden in zijn geheel of deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

anenemiek

Praktijkadres

Molenweg 5A

6067 EL Linne

tel 06-10485545

disclamer

Rebalancing®praktijk LeefRuimte

© 2015 jouw website algemene voorwaarden links