Aha Momenten

Aha ….. er is meer te ervaren en voelen. 

Meer Magische Momenten

2 Daagse Workshop Levenssleutel

Bevrijd jezelf van het belemmerende patroon dat ontstaan is in het verleden, maar waar je nog steeds onbewust naar handelt middels de methode Levenssleutel.

Deze nieuwe methode geeft je in dit weekend de sleutel om weer in je eigen kracht te gaan staan. Wij begeleiden je in duidelijke stappen naar de oorsprong van jouw herhalende, ingesleten patroon dat ontstaan is in je kindertijd. De gevoelde ervaring neem je mee om de gewenste verandering toe te gaan passen in je leven. Het geeft je de kans om veel vrijer met het leven om te gaan, dat wat eerst leek nooit te kunnen veranderen komt in een ander licht te staan. Zo ervaar je dat dat wat onbewust ontstaan is niet meer passend is. Je beweegt je vanuit de onmacht naar de kracht.

 Er is plek voor 8 deelnemers. Wil je jezelf verzekeren van jouw deelname, meld je dan nu aan via de button hierboven.

We werken tijdens deze 2 dagen  met technieken die hun basis vinden vanuit de Rebalancing, Systemisch Werk op Zielsniveau (= Familieopstellingen) en de Leer van de Karakterstructuren. Deze tools zullen dan ook tijdens dit weekend op velerlei manieren, dat wat waar nodig voelt, ingezet worden.

                            Datum:              Zaterdag 2 en Zondag 3 september 2023

                            Tijdstip:             Zaterdag van 10:00 tot 17:00 (inloop vanaf 9:45)

                                                        Zondag van 10:00 tot 16:00 (inloop vanaf 9:45)

                            Kosten:              € 244,- (incl. koffie/thee/versnaperingen en lunch)

                                                        Declaratie eventueel mogelijk  bij zorgverzekeraar

                            Locatie:              PeopleCare

                                                        Louis Eijssenweg 3, Herten

 
 

De magie van familieopstellingen

Een familieopstelling is een krachtige en uiterst effectieve manier om het onderbewuste inzichtelijk te maken.

Kun je slecht nee zeggen, heb je moeite met grenzen aangeven, loop je in relaties voortdurend tegen dezelfde problemen aan of heb je een te groot verantwoordelijkheidsgevoel waar je last van hebt?

Een familieopstelling kan helpen jou inzicht te geven in waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Het helpt je bewust te worden van onbewuste processen die hieraan ten grondslag liggen. Het is een unieke manier om gewenste veranderingen in gang te zetten.

Ik nodig jullie graag uit samen met Astrid Vaassen Kind-& Gezinstherapeut, om kennis te komen maken om een familieopstelling te kunnen ervaren als vraagsteller of als representant/toeschouwer. Er zal op deze ochtend/avond ruimte zijn voor twee vragen/opstellingen.

Wanneer:         

  • vrijdag 8 september van 19:00 uur tot 22:30 uur
  • zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 13:30 uur
  • vrijdag 3 november van 19:00 uur tot 22:30 uur
  • zaterdag 2 december van 10:00 tot 13:30 uur

 

Kosten:            €95,- voor wie een vraag inbrengt (declaratie eventueel mogelijk  bij zorgverzekeraar)

                          en 20 ,- als representant.         

Locatie:            PeopleCare Roermond, Louis Eijssenweg 3, Herten     

Ont-Moet in Flow reizen

Binnenkort meer over onze Griekenlandreis Voorjaar 2024

Ont-Moet in Flowreizen is ontstaan uit een diepe verbinding voelende met de Griekse Eilanden. 1 van mijn wensen is een kleine groep mensen samen te brengen en deze een magische reis te laten ervaren op een Grieks eiland. Deze reis organiseer ik samen met Anke Kortenhoff, een dierbare vriendin en collega met wie ik deze passie deel.  Najaar 2023 gaan we ervoor en nemen we de geïnteresseerden mee om even helemaal los te komen van alle dagelijkse patronen en gewoontes; ont-moeten. Durf planningen los te laten en je te laten verwonderen wat in de flow van de dag mag ontstaan. Onze skills zullen jullie meevoeren naar diepe lagen en bijzondere ontmoetingen op basis van Rebalancing, Systemisch Werk, Methode Levenssleutel, Waterwerk, de 4 elementen en meer. 

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten via onderstaande button.