Aha Momenten

Aha ….. er is meer te ervaren en voelen. 

Meer Magische Momenten

3 Daagse training De Quantum Sprong

In samenwerking met  Gerdien van Horssen energetisch therapeute van Gaiacentrum Maasbracht  bied ik deze prachtige diepgaande en transformerende 3 daagse traning voor je aan.
 
De Quantum Sprong
 
NIETS IS WAT HET LIJKT ALLES IS WAT HET IS!
 
Vanaf 21 december 2020 zijn we het Aquarius tijdperk ingegaan. Overal kun je zien en voelen dat de ‘shift’ gaande is.
Ben je bereid om hierin mee te gaan dan ga met ons mee wij helpen je op weg. 
De training start iedere dag met verbinding maken met de Maya Energie. Wij gaan je begeleiden om deze Quantumsprong te maken. Tijdens deze 3 daagse training leren we je je dieper met jezelf te verbinden en je eigen kwaliteiten te versterken en te verankeren. In deze training ga je aan de slag met Activaties;  downloads in je systeem en Meditaties en ga je je I Am energie, de verbinding met moeder aarde en de centrale zon versterken en verankeren. Daarnaast ga je ook de verbinding met je intuïtieve vermogens versterken en verankeren, een opschoning van je DNA uitvoeren en verwijder je hier de overtollige en toxische ballast tevens. We zullen je verschillende tools aanreiken en dit bekrachtigen.
Na de lunch ga je samen met een zielsmaatje aan de slag om dergelijke verstoringen aan te raken op lichaamsniveau m.b.v. technieken uit het  Lichaams- en Systemisch Werk. Verder zullen we per dag kijken wat nodig is en welke energie er op dat moment speelt.
Dit alles om die mooie Quantum Sprong te maken voor jezelf.
 
Voor meer informatie over de training of data mail naar g.vanhorsen@home.nl of mail me via de button hieronder.
Bellen kan ook Gerdien (06  14680699) of Annemiek (06 10485545).
 
 De training zal in het najaar van 2022 plaatsvinden, exacte data volgen nog. 
 
De energie uitwisseling is €333,00 voor deze 3  dagen inclusief koffie, thee en versnaperingen.
In de buurt zijn diverse lunch mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om bij aanvang een broodje te bestellen bij de nabijgelegen broodjeszaak.
 
Wil je nog meer weten laat het ons weten.
 
Liefs Gerdien en Annemiek

Ont-Moet in Flowreizen

Ont-Moet in Flowreizen is ontstaan uit een diepe verbinding voelende met de Griekse Eilanden. 1 van mijn wensen is een kleine groep mensen samen te brengen en deze een magische reis te laten ervaren op een Grieks eiland. Deze reis organiseer ik samen met Anke Kortenhoff, een dierbare vriendin met wie ik deze passie deel. Door de huidige tijd hebben we helaas deze reis nog niet uit mogen voeren, maar zodra dit weer mogelijk is gaan we ervoor en nemen we de geïnteresseerden mee om even helemaal los te komen van alle dagelijkse patronen en gewoontes; ont-moeten. Durf planningen los te laten en je te laten verwonderen wat in de flow van de dag mag ontstaan. Onze skills zullen jullie meevoeren naar diepe lagen en bijzondere ontmoetingen op basis van Rebalancing, Systemisch Werk, Waterwerk, de 4 elementen en meer. 

Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten via de mail of bel.

Zweethutritueel

Nieuw in het aanbod is het Zweethutritueel volgens de Native Indian traditie. Een reinigingsritueel in de natuur. Al meer dan 20 jaar geleden is het voor mij dat ik mijn eerste ervaring hierin opgedaan heb. Nu jaren later ben ik zelf vuurvrouw en is het voor nu mogelijk om samen met watergietster Marja Nijskens, een aantal keren per jaar een Zweethutritueel te mogen organiseren.

Het oorspronkelijke doel van dit eeuwenoud Indiaans zweetritueel is het zuiveren van lichaam, geest en ziel. Een gelegenheid om stil te staan bij het natuurlijke ritme en naar binnen te keren; een moment om na te gaan welke vruchten je wilt plukken en wat je wilt loslaten. De ceremonie helpt je de weg naar binnen te vinden, helpt je in het donker jouw eigen wijsheid te ontdekken en laat je door middel van liederen en rituelen de verbinding met het grote geheel ervaren. De stilte tijdens de ceremonie helpt je los te komen van alledag. Het is een dag van samen voorbereiden, opbouwen, zweten, delen, zingen, mediteren, samen eten en samen afsluiten.

Vanaf de herfst van 2022 gaan we van start hiermee in Neer (Limburg) bij Marja in de tuin. 

De data: zondag 23 oktober 2022 een herfstzweethut en zaterdag 7 januari 2023 de winterzweethut.

Meer data voor 2023 volgen later.

Verder bestaat er de mogelijkheid om in besloten kring, met een eigen gezelschap een zweethutritueel te ondernemen. Neem voor deelname aan een zweethut of een privé aanvraag  contact met mij op via onderstaande button.