Rebalancingpraktijk

LeefRuimte

Ontdek de mogelijkheden

Persoonlijke Begeleiding

Rebalancing

Systemisch Werk

Even voorstellen

Welkom op mijn site. Mijn naam is Annemiek Heijnen, Rebalancer. Ik hoop dat mijn site je verder kan helpen aan datgene waar jij naar op zoek bent. Wil je meer over mij persoonlijk weten dan lees verder via onderstaande link. 

Lieve groet, Annemiek

Rebalancing®

Rebalancing is een lichaamsgerichte benadering die leidt tot persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht. Het brengt je weer in contact met je lijf en leert je luisteren naar wat je voelt, het laat je ervaren wie je werkelijk bent.  Rebalancing maakt je weer bewust van wat je eigenlijk zelf wil in dit leven en vrij bent om daarvoor te kiezen. 

Een heerlijk vooruitzicht!

Persoonlijke Begeleiding

Je bent jong en ……

Het kan zijn dat het leven je soms aardig op een zijpad zet en jezelf niet de kracht of het inzicht hebt hoe weer bij jezelf te komen en het leven te leven. Je verliest jezelf, raakt verslaafd, gaat niet naar school omdat het gewoonweg niet lukt, ‘autisme verwante stoornissen’ of jouw hooggevoeligheid maken het lastig om de wereld en de ander te begrijpen. Je ouders begrijpen je niet, een dwangstoornis maakt het je nu onmogelijk je normale leventje te leiden. Dit mag veranderen opdat je weer ‘LEEFZIN’ krijgt, een  bijzonder mooi woord uitgesproken door een jonge cliënte die ik momenteel wekelijks begeleid .  

Aha momenten

Naast individuele sessies zijn er nog meer magische belevenissen te ontdekken!

"You don't heal what you don't feel"

Edith Eger