oVER MIJ

Doen waarvoor je geboren bent en genieten van wie je bent!

Meer over mij

Ja wat ga je dan over jezelf zeggen. Ik geloof in de magie van het leven, de magie van het lichaam, de magie van de ziel. Mijn leven heeft er niet altijd uitgezien zoals nu, maar door naar mijn lichaam te leren luisteren heb ik vele nieuwe ontdekkingen over mezelf gedaan en heeft mij dit gebracht waar ik nu ben en wat ik nu doe. Het durven voelen en leren uitspreken van dat gevoel heeft mijn lichaam en hierdoor ook mijn  leven zoveel meer LeefRuimte gegeven.  Dat is iets wat ik iedereen gun. Het leven is magisch als je durft te leven vanuit je hart.

In mijn werk, zijn mijn handen leidend, zij ‘weten’ waar te gaan en ik volg. Nooit wetende wat er gaat komen, vertrouwende op datgene wat zich aandient ook datgene is wat ‘gezien en geheeld’ wil worden.

Rebalancing; aanraken met aandacht. Durf jij je te laten verwonderen door deze magie?

thumbnail_IMG_0167

Ervaringen

Wie kan beter beschrijven hoe ik als Rebalancer werk dan de mensen die het aan den lijve ervaren hebben. Ieder op haar/zijn manier in haar/zijn woorden.

Laat je raken!

S

"Annemiek is toegankelijk. Ik voelde me vrijwel direct op mijn gemak. Wat voor mij goed werkte was het tastbaar maken van mijn probleem (ontelbare aannames), deze letterlijk vast te kunnen pakken. Op deze manier kon ik ze echt laten zien aan de mensen waar ik ze nooit eerder aan heb laten zien. Ik kon de dingen zeggen die ik erbij wilde zeggen, waarbij ik de persoon recht in de ogen moest kijken (dit was moeilijk maar luchtte naderhand ontzettend op). Daarnaast kon ik het probleem ook echt weg of teruggeven. Dit heeft denk ik meegeholpen om het goed van me af te kunnen zetten. Ongelofelijk wat deze ene sessie bij mij teweeg heeft gebracht. Ik voel me werkelijk een stuk lichter. Dit voelt wonderbaarlijk mooi en is onbetaalbaar."

C

" Annemiek heeft mij twee keer behandeld, waarbij ze mij een reis door mijn eigen lichaam heeft helpen maken met haar hartelijke en niet-oordelende manier van doen. Tijdens deze bijzondere en prachtige ervaring mocht er zijn wat opkwam, zodat het proces van loslaten zich verder kon voortzetten. De interactie en samenwerking met haar trouwe viervoeter op zijn tijd heb ik als erg speciaal, steunend en diepgaand ervaren. Bovendien had Annemiek zich vooraf uitgebreid verdiept in de voorbereiding en heeft ze alle tijd genomen voor mij."

J.

"Ik heb de eerste sessie met jou als prettig ervaren. Je bent een open toegankelijke vrouw die op een normale manier communiceert en waarbij ruimte is voor humor. Je gaat rustig en grondig te werk en bent pas klaar als het voor die dag klaar is."