Persoonlijke Begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Als ik kijk naar mijn eigen jeugd dan weet ik nu dat ik veel niet begreep van wat er toen in mijn leven allemaal op mijn pad kwam. Ik zag het vaak anders. Hierdoor maakte ik keuzes die eigenlijk niet passend waren voor wie ik ben. 

Heb je het gevoel dat iedereen de wereld anders ervaart dan dat jij doet, dat anderen je niet begrijpen en dus zeg je maar niets, dat je overweldigd wordt door alles wat er in deze maatschappij van je gevraagd wordt. Je trekt je terug, of zegt niets meer, blijft in bed of neemt drank/drugs om dat wat je allemaal voelt te ‘benevelen’.

Middels Persoonlijke Begeleiding op basis van een Persoons Gebonden Budget (WMO) kan ik je begeleiden op mijn eigentijdse wijze als Rebalancer om de wereld beter te begrijpen en je te laten zien en ervaren dat ook jij ertoe doet. Jouw gevoelens, jouw meningen, jouw ideeën zijn belangrijk. Samen gaan we op onderzoek door jouw ‘leefwereld’ om weer zelfverzekerd  en veilig op pad te kunnen, te ervaren dat jij uniek bent en ook jij een mooie toekomst tegemoet gaat.

Wil je hier meer over weten, of heb je vragen inzake dan mail of bel me dan zorg ik ervoor dat je antwoord krijgt.  

 

"De sessies zijn voor mij een hele fijne en veilige ondersteuning op mijn weg terug naar mezelf en om mijn rust weer te vinden. Er zijn geen oordelen waardoor ik ontspannen en ongefilterd mezelf kan zijn."

J. T.